Yapımcının açıklaması:**********TSN Oyun Portal v1.0-2009********** Bu Oyun Scripti Tamamen Ücretsiz Olup Sizlere Dağıtılmaktadır. Merhaba Arkadaslar Ben Gürcan TOSUN Bu Benim ilk Scriptimdir. Bu Yüzden Scripte Bazı Ufak Tefek Hatalar Olmus Olabilir. Bu Hataları Bana Bildirirseniz Sciptimiz Sorunsuz Ve Daha İyi Olacak ve Gelisecektir. Scriptimiz Geliştirmeye Açıktır. Scriptimizle İlgili Teknik Destek Sitemiz Üyerinden Verilmektedir. Scriple İlgili Bir Hata Var İse Bize Bildirdiginiz Taktirde En Kısa Süre İçinde Düzeltilecektir. Scriple İlgili Alabileceginiz Yardım ve İsteklerinizi Forumdan Yapabilirsiniz. Bir Başka Versiyonda Görüşmek Üzere Arkadaşlar. http://www.bizimoyuncu.com/Forum.asp Lütfen Sitenizdeki Copyright Yazısını Silmeyiniz. Lütfen Emege Saygı
KURULUM Admin Sifresi : tsnportal ADMİN ŞİFRESİNİ Admin panelindeki parola.asp'den 3. Satırdan değiştirebilirsiniz.
Not:Uygulamayı indirebilmek için yönlendiğiniz adreste bulunan siteye üye olmanız gerekmektedir. Bu şart uygulama yapımcısı tarafından konulmaktadır.
Kaynak